Gerlade-Harlingen

Hallo allemaal, zal me even voorstellen.

Ik ben moeder van 2 zonen, echtgenoot, vrouwtje van 2 honden en een kat en woon in Harlingen.

Waarom ben ik gaan fotograferen?

Fotografie ben ik gaan ontdekken toen ik niet lekker in mijn vel zat. Ik moest rust nemen. Dat heb ik in de natuur gezocht met camera en kwam met de mooiste platen thuis (voor mij dan ;)) 

Op advies ben ik workshops gaan volgen omdat ik toch wel verder wilde gaan in de fotografie. Nadat ik er een paar op Facebook en Instagram had gepost, vroegen mensen mij of ik ook niet kon vastleggen met de camera. Zo ben ik gegroeid en nu wil ik het wel wereldwijd tonen.

Mijn liefde voor dieren is groot, zij geven liefde zonder er wat voor terug te verwachten. Mijn geduld met dieren is dan ook oneindig lang.

Zonder fotografie is de huidige wereld ondenkbaar. Hoe vreemd het ook mag klinken, zonder fotografie is de huidige wereld zelfs grotendeels onzichtbaar. Want al zijn we nog zo reislustig, het meeste wat wij van de wereld zien, zien wij via foto’s: in kranten, tijdschriften, boeken en uiteraard op het internet.

Foto is gemaakt door Marieke Balk Fotografie

Geralde Smeenk

Eigenaar van Smeenk fotografie