You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Dierenfotografie

Een fotoshoot voor je dier, is dat niet raar? Nee! Ik vind van niet. Dit zijn een paar redenen waarom je nooit spijt zult krijgen om je dier op de foto te laten zetten.

Je dier blijft niet eeuwig bij je

In de laatste fase van het leven van een dier begint bij veel mensen het besef te komen dat de tijd die ze samen hebben, relatief kort is. De levenservaring die je ziet in de oogjes, ook gaat het lopen wat langzamer. Maar waarom niet ook eerder dan dat moment goede foto’s laten maken? Dan heb je niet alleen kwalitatief goede foto’s van die laatste, kwetsbare momenten, maar ook een mooie serie portretten van toen je beestje nog in topconditie was. Het klinkt wat hard, maar wacht je niet tot het te laat is......

Je dier hoort bij de familie

Je dier is deel van je familie. Families kennen verschillende samenstellingen, maar als er beesten zijn, dan is er vaak een constante "ze horen erbij". Ze kunnen een bindende factor zijn, of het stralend middelpunt, maar dat ze deel zijn van je familie en van je huishouden, staat vast. Daarom verdienen ook zij een professioneel portret!

Herinneringen met je dier zijn onbetaalbaar

Een dier geeft troost, plezier, je beleeft avonturen met hem/haar. Je lacht om ‘m als ‘ie gek doet, je huilt als het slecht met ‘m gaat. Een dier geeft elke dag onvoorwaardelijke liefde. Kortom: je maakt samen herinneringen met je dier. En die zijn onbetaalbaar.

0
1
1
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
2
1
1
0