You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Zeerobben F5 -Blauw-wit’34 F5

Zeerobben F5, Harlingen

Stijgende lijn Zeerobben F5

 

Het mooie weer van de afgelopen weken was prachtig om lekker te voetballen. Nu leek het een druilerige ochtend te worden met veel wind. Gelukkig viel dat reuze mee en konden de mannen van F5 weer lekker hun talenten op een echte grasmat vertonen.

Blauw wit ’34 F5 was de tegenstander.

Blauw wit staat op dit moment op de vierde plaats van de ranglijst, dit zou dus weer een spannen potje worden. Zeerobben F5 staat namelijk op de 8e plaats van de ranglijst.

Niets bleek minder waar. Zeerobben F5 heeft een mooie reeks wedstrijden gespeeld en het lijkt er op dat er een stijgende lijn wordt ingezet. De laatste 4 wedstrijden zijn we helemaal compleet, dus 11 spelers aanwezig. De lijnen en ideeën die de trainers uitzetten worden steeds beter begrepen en uitgevoerd. Dat is als trainer, leider en toeschouwer prachtig om te zien, daar kunnen de spelers heel trots op zijn.

De spelers van blauw wit leken fysiek heel sterk en een aantal een kop groter dan onze spelers. Dus scherp beginnen en niet bang zijn voor die grote mannen. Vanaf de aftrap was het duidelijk wie wilde winnen en vol op de aanval ging. Dat was Zeerobben F5! Zeerobben F5 maakte binnen een paar minuten de 1-0 en de 2-0. Onze super spits Lennard wist 2 prachtige goals te maken. Onze verdedigers Rewan, Jimte, Frans en Koen kregen het zelfs koud. Ze hoefden amper in te grijpen. Keeper Sten had het nog kouder, hij kreeg de hele 1e helft niet 1 keer de bal. Voorin en op het middenveld werd de strijd geleverd, Lenn kopte de bal door naar Luca en die tikte de bal beheerst binnen. En met die stand zijn de mannen aan de limonade gegaan.

De 2e helft was weer dezelfde strijd en dat leidde tot zelfs een bloedneus van onze dappere strijder Demy. Even naar de kant en daarna weer zo het veld in, en doen alsof “je neus bloed”. Blauw wit mocht even wat terug doen en scoorde de 3-1. Daarna werden de coaches iets te overmoedig en wisselden bijna alle spelers achterin. Verdedigend ging het even mis, waarna Blauw wit veel kansen kreeg. Sten had het inmiddels niet meer koud en sprong voor elke bal en liet verder geen goals meer toe. Lennard had nog wel even zin in een paar goals. Na een flinke scrimage voor de goal, waarbij Koen dichtbij een goals was, was het Lennard die de bal er keurig in schoot. Daarna was het na goed doorzetten van Björn, Lenn die de bal in hoek kreeg en deze weer keurig afleverde bij Lennard. Die veegde de bal er als een superspits in. De stand was nu 5-1 en daarmee konden we door naar de penalty’s. Deze strijd was onbeslist.

Zeerobben F5, HarlingenZeerobben F5, Harlingen  Zeerobben F5, Harlingen Zeerobben F5, Harlingen
Zeerobben F5, Harlingen
Zeerobben F5, Harlingen

Tekst:  Geoffrey Schippers
Fotografie: Smeenk Fotografie

Comments are closed.