You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Dag op stap om te ontspannen

Boom., Mirns

Even een dagje weg geweest, even een dagje voor mijzelf (en een vriend) om te ontspannen. Op naar het heerlijke Rijsterbos en we zijn daar hele leuke bomen tegen gekomen. Van die ouderwetse dikke knuffel bomen, waar de namen in gegrift staan. Die bomen waar je heerlijke hutten in kan maken of lekker in kan klimmen.

Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (3 van 19) Boom., Mirns

Of je loopt in een onwijs mooie laan, vol met bruine bladeren die hij heeft laten vallen.

Laan in het Rijsterbos

Vervolgens loop je het bos weer uit richting Mirns en kom je daar een groot meer tegen, genaamd het IJsselmeer. Bij het Ijsselmeer heb je kite-surfers. Wat is dat gaaf om te zien, de snelheid voortgetrokken door de wind. Er stonden heel veel mensen te kijken. Maar die wilde ik niet allemaal op de foto zetten.

Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (17 van 19) Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (16 van 19) Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (15 van 19) Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (14 van 19) Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (13 van 19)

Vanuit hier zijn we richting Oude Mirdum gereden en hebben we nog een paar koeien kunnen vast leggen omdat ik dit zulke leuke intelligente beesten vindt. Alleen al de kleine krulletjes op hun voorhoofd, maar kijk en oordeel zelf maar:

Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (8 van 19) Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (18 van 19) Met Sybren op stap, Oude Mirdum, Harlingen (7 van 19)

Comments are closed.